Lägenhet till salu

Finns det någon som är intresserad? Jag har en 3:a, 78 kvm, 2 tr upp med två balkonger i Vällingby. Ingen insyn och ser sjön mellan tallarna från stora balkongen. Intresserad? Ta en titt på föreningens hemsida. Mitt hus finns med på två bilder, de första bilderna i vår- resp. sommaralbumen.

Senaste tiden har jag haft Texas kopplad och ”behoven” har han gjort betydligt längre bort än tidigare. Sandlådan har jag skottat igen, krattat och jämnat till så nu har ute-katterna en ren och snygg toalett igen.

TexasI lördags kväll fick Texas en stroke! Han har återhämtat sig lite men har fortfarande svårt att gå, balansproblem, orkar inte hålla upp huvudet osv. så han har fått vara lös, t o m utan halsband, för han har fullt upp med att koncentrera sig på att få tassarna att röra sig. Nu när vi var ute kom vår ordförande och sa till mig att jag måste ha honom kopplad, att det är flera som klagat. Försökte förklara… och undrar förstås varför det inte gäller alla hundarna här?!

SpindelnätJag känner mig som det lilla krypet till höger. Helt snärjd i väntan på attacken från äckelspindeln som bara sitter där i mitten av sitt nät…

Det här inlägget postades i Hundar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Lägenhet till salu

 1. Nicklas Elbert skriver:

  Vilken idiot förening

  Gilla

  • pializ skriver:

   Ja! Vet inte vad som hänt men nåt är det. Det är i år det började och det blir bara värre och värre. Hörde idag att ordförande ”erkänt” att det är skillnad mellan små och stora hundar så det är bara för att han är stor som de är på oss. På gården finns en labbe och hennes ägare klarar sig och hon är alltid lös. Iofs är det väl skillnad på folk och folk också, husse med i styrelsen och matte är polis.

   Gilla

 2. Anna skriver:

  Men hur mår stackars Texas? Han är väl inte så gammal?

  Gilla

  • pializ skriver:

   Texas mår inte bra alls. Alla hans värden är bra, som en yngre hunds enligt vet. Han fyller nio om en månad. Nu får han smärtstillande och antiinflammatoriska tabletter och det ska han ha fortsättningsvis också. Pratade med vet i går och då han blivit bättre ska vi testa en vecka till. Det är svårt att se honom nu för han mår inte bra men han måste få en ärlig chans att bättra på sig. Han har fått tillbaka aptiten och äter som han ska så det är bara hoppas att det blir lite hull på kroppen också för han är rätt mager nu.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s